2. jul. 2012

2. rezultat poletnega krožnega swapa

Metuljčica je kuverto poslala Jasmini, ki je kar sama napisala spremno besedilo (jupiaj, ni treba meni, mi je itak tako vroče, da …). Takole pravi:

Ko mi je poštar prinesel paketek, sem bila vsa navdušena. Po odprtju škatlice sem si vsak košček vsebine posebej ogledala. Priznam, da sem imela kar hudo dilemo, kaj si izbrati.

2-01 Jasmina

Po premisleku sem se odločila, da si izberem pet koščkov, in sicer tri modro-zelene ter dva kamenčka. Pri prvih so me navdušile oblike ter kombinacija barv. Za ostala dva sem se pa odločila iz čisto preprostega razloga: obožujem kamenčke in ta dva sta za piko na i še v mojih barvah. Pri odločitvi pa je glavno vlogo imel še en dejavnik, in sicer to, da so vsi ti koščki fino zbrušeni in spolirani. Ta del obdelave fima je moja šibka točka in sem vedno navdušena nad takšnimi izdelki. Umetnicama, ki sta te koščke izdelali, pa bi se rade volje pridružila kot učenka pri brušenju in poliranju :)

2-02 Jasmina
Sama sem v škatlico prav tako dodala pet koščkov in sicer vse v zlato-rjavih odtenkih. Inspiracijo zanje sem dobila v živalskem vrtu na Dunaju, kjer so me navdušili budistični molilni mlinčki (http://skrci.me/fePau
).

2-03 Jasmina
Pri izdelavi končnih izdelkov nisem želela uporabiti dodatnih perl, ker se mi zdi, da bi te izgubile na svojem posebnem izgledu. Tako so nastali povsem preprosti, a čudoviti uhančki ter ogrlica.

2-04 Jasmina

2-05 Jasmina
Vsem swapovkam želim veliko navdušenja ob prejetju paketka ter občudovanju zaklada v njem.

5 komentarjev:

  1. Jasmina, dodala si čudovite koščke in izdelala krasen nakit. Všeč mi je predvsem verižica, ki si ji dodala vrvico v isti kombinaciji in jo sestavila v prekrasno obliko.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Tudi meni je ta ogrlica super, ti koščki so mi takoj padli v oči! Takšna preprosto poletna je.

      Izbriši
  2. Hvala! Za te krasne izdelke so "krive" punce, ki so izdelale čudovite koščke. Na tečaj brušanja se pa še vedno z veseljem povabim! :))

    OdgovoriIzbriši