Mnenja

BARBARA iz Ljubljane, udeleženka delavnice Lažni 3D (21.1.2012):
Nad tečajem, ki je potekal 21.1.2012 sem bila zelo zadovoljna. Naša učiteljica Renata je zelo nazorno pokazala tehniko. Tudi ostale punce moram zelo pohvaliti (Kitty, Kate in Roberto), ki so nam med samim tečajem zelo pomagale, da smo lahko hitreje osvojile tehniko. Na delavnici je bilo pravo sproščeno vzdušje, tako da je bilo prav zanimivo delati.
Pohvaliti moram tudi za postrežbo (seveda ta ni obvezna na samem tečaju), se pa prileže kavica ali sadje.
Tehnik, ki se jih želim naučiti je še ogromno, tako da če bo razpisan še kakšen tečaj fimo mase, se vam z veseljem pridružim (mogoče tehnika mocume gane).
Na zadnje vprašanje kaj bi se dalo še izboljšati, bi napisala kar: če bodo tečaji potekali v tej obliki kot smo ga bile mi deležne, bo res super.Pohvalila bi tudi Roberto kot fotografinjo, pa še vse ostale o prijetnem zapisu naše delavnice na blogu.
Vse prav lepo pozdravljam in vam želim še veliko zanimivih tečajev, tečajnic in izdelkov.


MIRJANA D. iz Ljubljane, udeleženka prve začetne Millefiroi delavnice (4.12.2011):
Pozdravljene predavateljice. Nekaj besed bo premalo, da opišem svoje občutke. Za nekoga, ki ima ogromno družinskih in ostalih obveznosti je tako druženje balzam za dušo. Če pa se spotoma še kaj naučiš in ustvariš, pa še toliko bolje. Sama sem zelo uživala in pridobila veliko novih izkušenj. Rada delam z fimo maso in me sedaj po delavnici prav pošteno srbijo prsti. Organizacija je bila nad mojimi pričakovanji. Darilca, kava, piškoti so me resnično prijetno presenetila. To je bila nadstandardna ponudba. Navodila so bila jasna in nazorno prikazana. Ko smo še same začele z izdelavo, ste bile vedno pri roki za pomoč. V veliki plus vam pripisujem, da vas je bilo 4. Ena sama bi se pri takemu številu tečajnic težko posvečala vsaki posameznici v tolikšni meri. Tehnika katero smo izvajali je bila vsekakor zanimiva in ne pretežka tudi za začetnike. Veliko sem brskala po spletu in se učila tehnik izdelave, pa vendar ste mi pokazale precej stvari, ki so mi bile neznanka.Vam popolnoma zaupam pri izbiri tehnike za  naslednje delavnice. Meni je všeč vse.  Recimo MOKUME GANE tehnika. Pred časom sem delala s perlicami. Toda trenutno sem zaljubljena v fimo maso. Resnično ne vem, kaj bi lahko še izboljšale, ker je zame bilo vse TIP-TOP. Samo tako naprej. Še enkrat čestitke za dobro izvedeno delavnico.  PS: gospa, ki je sedela poleg mene (ne spomnim se imena)mi  je nekajkrat povedala, da je bila na Prometejevi delavnici in da je vaša izvedba veliko boljša. Lep pozdrav vsem, Mirjana