23. jul. 2012

5. rezultat poletnega krožnega swapa

Kako hitro čas beži, smo že v petem tednu in petem krogu našega poletnega swapa. Glede na prijave je trenutno videti, da bomo kmalu zaključili z njim, imate pa še čas, da se prijavite! Še do konca meseca se lahko odločite, ali se boste igrali z nami. Ker to je le igra, ki naj nam popestri siceršnjo manj intenzivno dejavnost poletnih mesecev, ko večino časa temperature niso najbolj primerne za igračkanje s polimernimi glinami (čeprav, danes je takooooo mraz, da bi se človek z veseljem malo ogreval z mečkanjem, če se ne bi moral s tipkanjem), in ko se izmenjujemo na dopustih, tako da se tudi za eno pošteno ustvarjalno delavnico ne moremo zbrati. Zato pa komaj čakamo, da vas jeseni spet vidimo!
Bolje, da neham nakladati (se vidi, da se izmikam delu, kaj?) in vam pokažem, kaj je iz potujoče škatlice ustvarila Maja. Pravi takole:
Oj!
Končno sem uspela spraviti vse skupaj za swap. Fotke za objavo so tri - kaj sem vzela, kaj sem dala, kaj sem naredila.
5-01 majcha_vzela
5-02_majcha_dala
Ugotavljam, da tisto o kovačevi kobili še kako velja, saj običajno nimam nobenega svojega kosa nakita za kombinacijo k oblačilom. No, počasi se popravljam, predelala sem eno strgano ogrlico in na swapu izbrala tako, da bo pasalo. Tale swap je torej prišel kot naročen - izdelati nekaj, kar bo samo zame.
Izbrala sem pet elementov. Swirlčki so mi bili takoj všeč, predvsem zato, ker jih ne znam delat (no, nisem znala, zdaj bo menda šlo, ko so mi povedali za "skrivno sestavino"), poleg tega nimam pojma, kje bi sama nabrala točno take barve, ki mi pašejo k enem krilu in eni majčki.
Swirlčke sem sestavila skupaj z vsemi možnimi perlami v ustreznih barvah v krajšo ogrlico, iz perl sem sestvila še uhančke. Glede na to, kakšen kroj ima majčka in glede na to, kaj običajno oblečem k temu krilu bo odlično.
Potem sem oklevala med ribo in oranžno kroglico. Oboje "zmaga". Riba je v mojih barvah, moja, ker sem riba po horoskopu, oranžna kroglica je pa ravno tako v mojih barvah, poleg tega je posuta s čisto drobcenimi rožicami... Kako spraviti to skupaj v en izdelek? Riba je rekla "blup" in je nastal mali mehurček :) V resnih zagatah bi bila, če barvno ne bi pasalo in če v pravem trenutku ne bi bilo pravega navdiha :) Tako se še riba kar dobro obnese na jump ringu - jaz osebno bi jo sicer raje naredila tako, da bi bilo tisto za obešanje skrito.
5-03_majcha_izdelki
Glede na izdelke in menjave ugotavljam, da se sodelujoče nekako nagibajo k preprostejšim izdelkom s centralnim obeskom. Zanimivo. Še najbolj mešan izdelek, za kakršne sem si predstavljala, da bodo morali nastajati iz tele potujoče škatlice, ki je huda mešanica slogov, je bil prvi Metuljčičin. Aha, in prvi Pepitin.
Zdaj pa bo treba počakati do naslednjega ponedeljka, da vidimo, kaj bo ustvarila Romana.

1 komentar:

  1. Vesela sem, da si izbrala moje swirlčke in jih prečudovito skombinirala s perlicami. Najlažje je obesek preprosto obesiti na vrvico in včasih je to dovolj. Z mešanimi izdelki je več dela, a je potem, ko človek najde pravo kombinacijo, kot si jo ti, v obeh čudovitih ogrlicah, trud poplačan. Tudi tvoji kosi, ki si jih dodala kar kličejo po kakšnem lepem mešanem izdelku.

    OdgovoriIzbriši