6. jun. 2012

Prvi izdelek mozaičnega swapa

Za prvi izdelek je poskrbela naša Metuljčica, druge se očitno še kar otepamo s temle noronorim junijem. Ko sem videla fotografijo, sem, častna, morala pomisliti, ali si jo upam objaviti kot prvi rezultat tega swapa, Metuljčica nam je namreč postavila noro visok standard, poglejte! Še pomislila ne bi na to, da je mogoče naše pravokotne koščke uporabiti tudi za organsko oblikovana metuljeva krila.

swap mozaik Metuljčica izdelek

5 komentarjev:

  1. No, jaz zdajle čeljust praskam s tal...
    Malo prej sem v četu komentirala, ko se mi je zatipkalo, da je Junij tako poln, da ga pišem z veliko začetnico. :) Kdo ve, kdaj pride izdelek iz swapa na vrsto... Priznam pa, da mi je ploščica "Smile for no reason" tako prirasla k srcu, da jo imam pripeto nad monitorjem, da jo ja čimvečkrat vidim. Tako da bo celota tudi tam, ko bo, ali bo pa tale imela svoje častno mesto, celota bo pa iz ene manj.
    Metuljčica, KAPO DOL!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Majcha, kako super, da ti je košček všeč:) Sem zelo zadovoljna, da je moj del mozaika izpolnil svojo nalogo in sicer - prikradel nasmeh na obraz:)

      Izbriši
  2. Metuljček je super! Všeč mi je, ker vsi koščki delujejo kot celota. Zelo lepo si jih povezala!

    OdgovoriIzbriši
  3. Oj punce, hvala za pohvale. Iz tako lepih koščkov je seveda lahko nastala lepa celota. Lepo vas je spremljati in se takole ustvarjalno družiti z vami.

    OdgovoriIzbriši