25. apr. 2012

Izpeljan je swap prstanov


Še en swap je za nami. Tokrat lahko rečemo, da smo celo prestopile meje, saj je sodelovala tudi naša gostja na delavnici, Eva. Izziv za swap je bil v bistvu preprost, saj izdelati en navaden prstan pač ni noben problem. Pa vseeno ni tako, saj se lahko tudi pri prstanih izdelava zakomplicira. Če je premalo drugega dela, ne? :) 

Izmenjava je bila pri aprilskem swapu nekoliko drugačna, saj smo si v večini izdelke izmenjali osebno, na srečanju po sobotni delavnici.  Spet smo bile priča različnim tehnikam in oblikam in težko se je odločiti, kateri prstan je najboljši. Verjetno za vsakega drug, zato vam prepuščamo, da si favorita sami izberete :) 

 Kitty

 Majcha

 Pepita

 Renata

 Roberta

 Sandra

 Sonča

 Tami

 Eva

 Janja

 Jasmina

Kate

Mesec maj trka na vrata. In z njim tudi nov swap. Boste zraven?

4 komentarji:

  1. oooo bravo me!! čisto vsi prstani so prekrasni! sama se ne bi mogla odločit kateri mi je "najljubši", lahko pa rečem, da sem nad prejetim prstanom in uhančki (!) navdušena!!!
    sej maj bo hitro tukaj ane? ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Iiiiiiii, koliko lepih prstanov in dobrih idej na kupu! Ravno zato imam rada swape - najprej se matraš, kaj bi naredil, se maksimalno potrudiš, pošlješ, dobiš nekaj lepega in potem vidiš še cel kup idej, kako se to isto stvar da čisto drugače izpeljati. Tudi jaz komaj čakam naslednjega!

    OdgovoriIzbriši
  3. Bom pa še jst podala svoj komentar-če ste ga že moji swapovki-eni sem poslala in od druge dobila prstan:)
    Sandra sem vesela, da so ti prstan in uhančki všeč;) Roberta, nad prejetima prstanama sem čisto navdušena! Spolirana sta do konca! Waw!
    Vsi prstani so čudoviti in pohvale vsem sodelujočim. Prav vsazga bi z veseljem nosila! Čeprav je bil to moj prvi swap, komaj čakam naslednjega;))

    OdgovoriIzbriši
  4. Jasmina, me veseli, da sta ti prstana všeč... en je res spoliran do konca, drugi pa malo manj... tisti manjši je kar tako, poskusni, pa sem ti ga podtaknila zraven :).

    OdgovoriIzbriši