12. apr. 2012

Aprilski swap - izdelaj prstan!

Nam čas vse preveč hiti. Komaj smo se začele pogovarjati o tem, da bi povabile tujo gostjo k nam, že je delavnica z Evo Ehmeier tik pred vrati. Vse, ki bi se je še udeležile, a se še niste odločile, imate čas še do nedelje zvečer, da se prijavite. Po delavnici pripravljamo tudi kratko druženje, zato ste vabljene, da pridete, predvidoma ob 16h, na kavico. Točne informacije dobite na mail, če nam pišete.

Tudi za zadnji swap se nam zdi, da je ravnokar bil, čeprav je že dober mesec od tega. Ker obljuba dela dolg, je z novim mesecem tu tudi nov swap. Ker je vremensko že april nepredvidljiv, ne bomo iskale teme, posebej vezane na ta mesec. V bistvu je preprosta tema s preprosto nalogo - izdelaj PRSTAN.

 (na sliki: prstan Eve Ehmeier, vir: internet)

Pravila so enaka kakor zadnjič, delno bomo spremenili le način menjave daril.

Izdelek za menjavo: prstan, ki je vsaj delno, lahko pa v celoti, izdelana iz poligline (Fimo, Kato, Premo, Sculpy, Pardo, Cernit,...)
Motiv in oblika: poljuben motiv, kakršne koli oblike, lahko klasičen ali ekstravagnten, vsekakor pa naj bo nekaj posebnega, tak, da bo pritegnil pozornost in da bo drugačen od vsakdanjih
Barva: poljubna
Tehnika: poljubna
Zadnji datum za prijavo: 18. april 2012
Datum menjave daril: 21.4.2012, ob 16.00, osebna menjava na druženju po delavnici z Evo Ehmeier.
Kdor se osebno ne bo mogel udeležiti, je datum pošiljanja najpozneje do 20.4. 2012.

Pravila igre: vsak, ki se prijavi v menjavo, izdela prstan poljubne oblike, poljubne barve in v poljubni tehniki. Ob prijavi poleg komentarja na ta post, v katerem zapišite, da želite sodelovati, pošljite na mail naslov izdelovalnica@gmail.com svoje kontaktne podatke (ime, priimek, naslov). Seznam sodelujočih bomo v tem istem postu sproti dopolnjevale. Svoj izdelek fotografirajte in fotografijo pošljite na mail Izdelovalnice. Takoj po zadnjem datumu za prijavo boste na vaš mail naslov dobili poštni naslov prejemnika, kateremu boste najpozneje v petek, 20.aprila 2012 poslali svoj prstan. Kdo bo prstan poslal vam, bo ostala skrivnost, dokler ne dobite svojega paketka. Če se odločite in nas obiščete osebno, po delavnici z Evo Ehmeier, nam to sporočite do 20.4.2012.

Pa še tole: makismalno se potrudite, tako pri izdelavi kot glede pošiljanja, držite se rokov in bodite pazljivi pri pripravi svojega izdelka za pošiljanje, da se med dostavo ne poškoduje - nekdo ga bo namreč nestrpno pričakoval in se ga razveselil ne glede na to, ali ste začetnik ali mojster. Po zaključku swapa, ko boste že vsi prejeli svoje izdelke, bomo na blogu objavile slike vseh sodelujočih izdelkov z linki na vaše bloge oziroma strani.

Torej, če ste za, se prijavite in veselo na delo! :)
In seveda še enkrat vabljeni na druženje po delavnici, a o tem vas še dodatno obvestimo!


TRENUTNE PRIJAVE:
1. Kitty
2. Kate
3. Renata
4. Roberta

5. Pepita
6. Eva 
7. Sandra
8. Jasmina
9. Tatjana - TAMI
10. Janja
11. Majcha
12. Sonča

10 komentarjev:

  1. hmmm, zanimivo - se prijavljam :-))
    bi bilo mogoče, da vsaka, ki se prijavi, napiše v mail tudi velikost prstana? drugače pridejo v poštev le variante z raztegljivimi osnovami ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ker bo žreb šele po prijavah na swap pomaga lahko vlikost samo tistim, ki bodo delali zadnji hip :)

    Smo pa vesele, ker je tudi Eva Echmeier potrdila sodelovanje na swapu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Probat ni greh... Priključujem se swapu!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne najdem podatka do kdaj moramo najkasneje poslati fotografije? Do petka ali že kaj prej? Se opravičujem, če je kje napisano in sem mogoče spregledala:)

    OdgovoriIzbriši
  5. V petek ali soboto bo čisto v redu, saj objave no bomo mogle narediti pred nedeljo :) Le nikarte pozabiti ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. K hvala za odgovor:) Ne bom pozabila, vendar mi bo šele jutr ali v četrtek uspelo izdelat prstan in me je "skrbelo" da ne bom zamudila roka za slikco:) hihi

    OdgovoriIzbriši