22. mar. 2012

Utrinki iz delavnice Lažni 3D v Novem mestu

Dolgujemo vam še nekaj foto utrinkov iz naše delavnice Lažni 3D, ki smo jo pred kratkim organizirale v Novem mestu. Super prostori, super vzdušje, super tečajnice, super voditeljica, super pecivo, super izdelki... skratka, z eno besedo, spet smo bile popolnoma navdušene.


Znate na spodnji sliki, kjer so skupaj prikazani vsi končani obeski, izbrati tistega, ki ga je naredila naša tokratna učiteljica in mojstrica lažnega 3D Renata? Težko, a ne? Naše udeleženke so se tako dobro držale navodil, da so s svojimi izdelki že na delavnici kar precej konkurirale Renati :). To je tudi namen naših delavnic, predati naše znanje naprej tako, da lahko tudi brez naše pomoči izdelate unikatne in enkratne umetnine. Hvala vsem za super preživeto sobotno popoldne, luštno je bilo!


Do zdaj ste si že nekajkrat lahko ogledali, kako potekajo naše delavnice. Naj vas še opomnimo, da je naša naslednja delavnica rezervirana za 21.4.2012, ko bo naša gostja avstrijska mojstrica poli mase Eva Ehmeier. Naučila nas bo izdelati naucum perle, več o samem tečaju pa si lahko preberete tukaj in tukaj.












Ni komentarjev:

Objavite komentar