1. feb. 2012

Valentinov poli swap

A ste za en swap? Aja, kaj to sploh je? Swap pomeni izmenjava. Vsak od prijavljenih naredi dogovorjeno število izdelkov v dogovorjeni tehniki/barvi/motivu in ob dogovorjenem času pošlje izdelke na dogovorjen naslov. Če se dela več manjših izdelkov, tako da vsak prijavljeni naredi po en izdelek za vsakega od ostalih prijavljenih, pošljete izdelke organizatorju, ki jih razporedi na kupčke in pošlje nazaj vsem prijavljenim. Če so večji in zahtevnejši izdelki, se lahko premeša imena vseh prijavljenih in vsakdo dobi ime in naslov tistega, ki mu pošlje svoj izdelek, od nekoga drugega pa dobi nov izdelek. Možnosti je še kar nekaj, ampak za prvič, pa da se malo ogrejemo, bi se šli tokrat drugo varianto.


VALENTINOV POLI SWAP

  • Izdelek za menjavo: 1 obesek za ogrlico, ki je vsaj delno, lahko pa v celoti, izdelan iz poli mase (Fimo, Kato, Premo, Sculpy, Pardo, Cernit,...)
  • Motiv: valentinovo - se pravi srček, srčka, srčki, srčkasto
  • Barva: poljubno
  • Tehnika: poljubno
  • Zadnji datum za prijavo: 8.2.2012
  • Datum pošiljanja: najkasneje 13.2.2012
  • Pravila igre: vsak, ki se prijavi v menjavo, izdela en obesek v poljubni tehniki in barvi, rdeča nit je srček (oblika, vzorec,...). Vrvica oziroma verižica mora biti dodana. Ob prijavi poleg komentarja na ta post, v katerem zapišite, da želite sodelovati, pošljite na mail naslov izdelovalnica@gmail.com svoje kontaktne podatke (ime, priimek, naslov). Spisek sodelujočih bomo v tem istem postu sproti ažurirale. Ko izdelate svoj valentinov obesek, ga poslikajte in sliko pošljite na mail Izdelovalnice. Takoj po zadnjem datumu za prijavo boste na vaš mail naslov dobili poštni naslov prejemnika, kateremu boste najpozneje 13.2.2012 poslali svoj obesek. Obesku priložite valentinovo voščilo. Kdo bo obesek poslal vam, bo ostala skrivnost, dokler ne dobite svojega paketka.
  • Pa še tole: makismalno se potrudite, tako pri izdelavi kot glede pošiljanja, držite se rokov in bodite pazljivi pri pripravi vašega izdelka za pošiljanje, da se med dostavo ne poškoduje - vaš obesek bo namreč nekdo nestrpno pričakoval in se ga razveselil, ne glede na to, ali ste začetnik ali mojster. Po zaključku swapa, ko boste že vsi prejeli svoje obeske, bomo na blogu objavile slike vseh sodelujočih izdelkov z linki na vaše bloge oziroma strani.
Torej, če ste za, se prijavite in veselo na delo! :)

PRIJAVLJENI:
  1. Roberta
  2. Renata
  3. Kitty
  4. Kate
  5. Nataša
  6. Romana
  7. Hali
  8. Sonja
  9. Čarovnička
  10. Metuljčica
  11. Maja 
  12. Silvija
  13. Mirjana D.
  14. Janja 
  15. Sonča
  16. Pepita 
  17. Flo
  18. Jana
  19. Darja
 Še kdo? Čas za prijave se izteče ob polnoči :).



    13 komentarjev: