23. feb. 2012

Eva Ehmeier prihaja v Slovenijo

Izdelovalničarke smo se pred časom dogovorile s priznano avstrijsko ustvarjalko, mojstrico polimerne mase, Evo Ehmeier, da pride v Slovenijo in z nami deli svoje znanje. S svojimi dovršenimi izdelki in inovativnimi tehnikami je Eva uspela pridobiti pozornost doma in po svetu. Lani je zmagala na mednarodnem poli natečaju "Progress and Possibilites" na IPCA (International polymer clay association - Mednarodna zveza polimerne mase), bila večkrat omenjena na Polymerclaydaily, kjer so dnevno objavljene novosti iz področja polimerne mase, njena dela pa so bila objavljena v nekaj knjigah. Poznamo jo predvsem po njenih obeskih, ki jih je poimenovala artičoke, in naucum perlah, ki jih bo na delavnici predstavila tudi v Sloveniji in nas naučila, kako jih izdelati. 






Več njenih izdelkov si lahko ogledate na http://www.evaehmeier.com/ in http://www.flickr.com/photos/hoedlgut/.

Delavnica bo potekala 21.04.2012 v Ljubljani. V štirih urah druženja se bomo gotovo naučili marsikaj novega. Predprijave za njeno delavnico bomo začele zbirati naslednji teden, ko bo tudi že znana cena delavnice. Takrat vam bomo bolj natančno povedale, kako bo naše druženje potekalo, kako se prijavite in katere pripomočke boste potrebovali za udeležbo na delavnici.

Druženja z Evo in učenja novih tehnik se že nadvse veselimo in upamo, da se nam boste pridružili tudi vi!

3 komentarji:

  1. Ooooohhhh, se mi že sline cedijo. Tule zraven bi se bilo pa super priključit, če le ne bo prehud udarec po žepu. Vas moram redno spremljat :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kle bi pa tud jest pršla ... samo, če me res ne bo preveč po žepu udarl ;o) ... bom tud jest spremljala tko k Sonja ... ;o) ...

    OdgovoriIzbriši
  3. o tudi jaz bi bila zainteresirana, počakam, da vidim kakšen bo "udarec".. lp

    OdgovoriIzbriši