29. feb. 2012

Swap “kličemo pomlad”

Kako bomo fimarice letos klicale pomlad? Z novim swapom, kajpada, z izmenjavo izdelkov, s tistim, kar imamo rade: izdelavo nečesa za nekoga neznanega, nestrpnim pričakovanjem, “ji/(mu) bo všeč”, še bolj nestrpnim “le kaj bom dobila” …

Da bo tema res pomladna, bi delale obesek/ogrlico na temo rožic, rožnih popkov, ptičkov, gnezdec, skratka, prebujajoče se narave in novega življenja. Ne bi smelo biti pretežko, kajne?


Pravila so enaka kakor zadnjič – kaj bi jih spreminjali, če je vse gladko teklo in vse uspelo:


Izdelek za menjavo: obesek ali ogrlica, ki sta vsaj delno, lahko pa v celoti, izdelana iz poligline (Fimo, Kato, Premo, Sculpy, Pardo, Cernit,...)


Motiv: pomlad – rožice, ptički in kar vam še pomladnega pade na misel


Barva: poljubna


Tehnika: poljubna


Zadnji datum za prijavo: 8. 3. 2012


Datum pošiljanja: najpozneje do 12. 3. 2012, na Gregorjevo, ko se ptički ženijo


Pravila igre: vsak, ki se prijavi v menjavo, izdela obesek ali ogrlico v poljubni tehniki in barvi. Če delate obesek, morata biti dodani vrvica oziroma verižica. Ob prijavi poleg komentarja na ta post, v katerem zapišite, da želite sodelovati, pošljite na mail naslov izdelovalnica@gmail.com svoje kontaktne podatke (ime, priimek, naslov). Seznam sodelujočih bomo v tem istem postu sproti dopolnjevale. Svoj izdelek fotografirajte in fotografijo pošljite na mail Izdelovalnice. Takoj po zadnjem datumu za prijavo boste na vaš mail naslov dobili poštni naslov prejemnika, kateremu boste najpozneje 12. marca 2012 poslali svoj obesek. Kdo bo obesek poslal vam, bo ostala skrivnost, dokler ne dobite svojega paketka.


Pa še tole: makismalno se potrudite, tako pri izdelavi kot glede pošiljanja, držite se rokov in bodite pazljivi pri pripravi svojega izdelka za pošiljanje, da se med dostavo ne poškoduje - nekdo ga bo namreč nestrpno pričakoval in se ga razveselil ne glede na to, ali ste začetnik ali mojster. Po zaključku swapa, ko boste že vsi prejeli svoje izdelke, bomo na blogu objavile slike vseh sodelujočih izdelkov z linki na vaše bloge oziroma strani.


Torej, če ste za, se prijavite in veselo na delo! :)


PRIJAVLJENI:
Roberta
Renata
Kitty
Kate
Sandra
Nataša
Sonča
Silvija
Maja
Janja
Pepita
Drejca
Mateja

10 komentarjev: