20. mar. 2012

Delavnica z Evo Ehmeier

Danes vam želimo predstaviti vse informacije v zvezi z delavnico Eve Ehmeier, ki nas bo 21. aprila 2012 naučila, kako izdelati perle  naucum. Delavnica bo potekala v Ljubljani v popoldanskem času.



Cena 4-urne delavnice znaša 75 €. Ob prijavi in vplačilu akontacije 30 € do 31. 3. 2012 lahko razliko poravnate do 15.4. 2012. Pri prijavah po 31. 3. 2012 je možno le plačilo v celem znesku. Za prijavo nam pošljite mail na izdelovalnica@gmail.com z zadevo "Prijavnica za Evo". Po prejemu mejla vam bomo poslale prijavnico, ki nam jo boste izpolnjeno vrnile. Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest. Vplačana akontacija velja kot rezervacija za mesto na delavnici in je v primeru vaše odpovedi udeležbe ne vračamo.

Delavnica je primerna tako za tiste, ki polimerne gline še ne obvladate najbolje, kot tudi za mojstrice. Tehnika, ki se je bomo naučili, je inovativna in posebna in prav gotovo bo vsaka od nas pridobljeno znanje lahko izkoristila tudi pri svojem delu, ne glede na to, kakšnih tehnik se sicer lotevate.

Za delo boste potrebovali:

- strojček za valjanje testenin, po domače pašta mašino (v primeru, da nimate svoje, jih lahko nekaj priskrbimo)
- delovno površino (keramična ploščica, steklena ali pleksi plošča ...)
- valjar
- prožno rezilo olfa noža
- pletilke v različnih debelinah (bomo imele tudi mi)
- orodje za izdelavo luknjic
- ravnilo
- lateks rokavice

Poleg fima classic je Eva naročila še, naj ima vsaka udeleženka tečaja še približno 1,5 zavitka odpadne fimo mase. Mi sicer nekaj odpadne fimo mase imamo, vendar zagotovo ne toliko, da bi bilo za vse, tako da, če imate, prosimo, da jo prinesete s seboj.

2 komentarja: